”Det är ologiskt att anställa smarta människor för att sedan berätta för dem vad de ska göra; vi anställer smarta människor för att de ska berätta för oss vad vi ska göra.” – Steve Jobs

Vi söker för tillfället:


Styrkan hos oss på North 68 Consulting AB är att vi är ett lokalt företag som har en bred kompetens och kan vara stora när det behövs och små när det krävs. vi kan vara snabbt på banan och har ett stort kontaktnät. Vår vision är att utveckla företaget och dess individer till dom bästa konsulterna i sitt slag. Vi jobbar hållbart och långsiktigt för att våra medarbetare ska må bra och kunna prestera både på jobbet och sin fritid. Vill du bli en del av vårt team? Läs nedan om vad vi söker hos dig som bygg- och projektledare.

Är du en person som har genuint engagemang och omtanke för kunden och ser möjligheterna med goda relationer? Du är strukturerad och har en vana att leda projekt framåt på ett prestigelöst sätt. Vi på North 68 jobbar nära våra kunder ute på projekten, så du som person bör trivas med att leda dig själv samt samarbeta både internt och externt.
Tjänsterna förutsätter god datorvana samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav då vi arbetar en del ute hos kund.

Byggledare och projektledare
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och/eller minst 3 års erfarenhet. Vi har idag en stor del projekt inom industrin samt samhällsomvandlingen, så erfarenhet från dessa områden är meriterande. Oavsett om din inriktning är från projektledarrollen eller byggledarrollen så vill vi träffa dig för att se om just du ska trivas hos oss och med vårt team på North 68.

För att ansöka, skicka in ditt CV till jim@north68.se och ange vilken roll du söker i ämnesraden.